Отзиви

Здравейте.

Създадохме тази страница с идеята да си бъдем взаимно полезни, като оставите за нас и бъдещите посетители на АКАДЕМИЯ АРЗАР Вашето мнение.

Тази информация е изключително важна обратна връзка за нас, за да се стараем да бъдем все по-добри. Тя е много важна и за всички други, които също като вас търсят знанието. 

Моля, споделете вашия отзив. 

Искрено ви благодарим,
екипът на Академия Арзар

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
 by Марийка Дотова
относно:: Курс по Ведическа Нумерология

Благодарности към Юлия, за отлично проведения курс по Ведическа Нумерология! Убедена съм, че ведическите знания по Нумерология са от голямо значение за самоопознаването на човека, както и необходимо условие за развитието на неговото съзнание и духовност.

 by Велислава Цветкова
относно:: Курс Ведическа Нумерология

Курсът по Ведическа Нумерология беше невероятен! Изключително подробен и много практически ориентиран. Благодаря на нашия учител Юлия не само за професионалното представяне, но и за атмосферата на пълно потапяне в светоразбирането на Ведите. Благодаря и на групата за топлото приятелско отношение. С нетърпение очаквам следващия курс на Академия Арзар!!! Успех и до нови срещи!

 by Милко Димитров
относно:: Благодаря

Благодаря на моята учителка Юлия Банкова ,за това което ме научи през изминалите две години . Невероятен човек и изключителен професионалист. Знанията , които придобих са от изключителна важност ,в това да опозная себе си , както и хората с които съм заобиколен. Да предвиждам и помагам на тези , които желаят да разберат какъв е и какъв ще бъде пътят им в живота, както и кармата с която идват. Препоръчвам на всеки АКАДЕМИЯ АРЗАР.

 by Анета Джуркова
относно:: Психология в цифри I

С изключителна благодарност към екипа на Академия Арзар и специално към Юлия Банкова!
Юлия е истински професионалист.
"Психология в цифри" ми даде ценно знание. Получих по-широк поглед и по-голямо разбиране за моя живот и за живота на моите близки. Това е учение, което подпомага себеразбирането и подкрепя промяната. Материалът е поднесен леко и разбираемо. За това спомогнаха детайлната информация и практическите примери.
Смятам,че всеки, който се докосне да това знание има какво да си вземе.
Препоръчвам курса и с нетърпение очаквам следващото ниво.

 by Марийка Дотова
относно:: Курса

От курса" Психология в цифри - 1. модул" останах с отлични впечатления. Очарована съм от начина по който Юлия поднесе знанието за нумерологичната система Идеал, което ни разкрива тайната на човешката матрица. За мен тази система действа като наръчник,който дава практически знания и умения на човека, който иска да подобри живота си, и който има намерение да помага на другите за това.

 by Йоанна Йорданова
относно:: Ведическа Нумерология

Прекрасно обучение! Беше много интересно и лесно за разбиране! Изключително доволна съм. Всичко, благодарение на най-лъчезарната учителка!

 by Красимира
относно:: Обучение

Благодаря на целия екип за вдъхновяващото обучение! За мен бе истинско удоволствие. Юлия е много отдаден и вдъхновяваш учител. Желая Ви много успехи!

 by Мирена Димитрова
относно:: Академия Арзар

С изключителна благодарност към целия екип ,както и към Юлия. Прекрасен психолог преподавател,астролог.Докосвайки се до магията на цифрите разширяваш не само знания но и мислене,ставаш по гъвкав ,креативен с отворено съзнание.Учението на ведите ти дава знания ,които се получават само от учител към ученик.Благодаря Юлия Банкова и работата на икипа относно организацията.

 by Йорданка Бонева
относно:: ведическа нумерология

За мен беше удоволствие да работя с този екип! От малка обичам цифрите, но сега започнах и да разбирам тяхното значение и да разбирам поведението на моите близки. Благодаря, че вече мога да контролирам и променям себе си! Юлия е прекрасен човек и лектор, който професионално поднася информацията,! С удоволствие бих продължила изучаването на тази материя!

 by Виолета
относно:: Курсове нумерология

Огромни благодарности на Академия Арзар в лицето на нейния вдъхновител и създател Юли за възможността да се докосна до уникалните знания на ведическата нумерология. Огромен труд и познания, които бяха поднесени от Юли по изключително увлекателен и разбираем начин. Благодаря за шанса да открия една безценна работеща система от знания, с която да преоткрия себе си и потенциала си, хората около мен,проблемите и възможностите пред нас. Успех в бъдещите начинания!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»